Snart 20 - Li

Nu är det inte alls lång tid kvar till min födelsedag. Jag blir då 20år. Jag tycker att det känns konstigt faktiskt, jag, minstingen i familjen fyller 20.. En lite läskig känsla, man är ju inte så liten då :P

Men men, jag är verkligen inte emot de "perks" som kommer med åldern ;)


 Nu ska jag återgå till läsandet av min bok.. Jag var i stan en liten stund med Linda igår (som jag hade det jätte trevligt med), vi tog en fika för att prata lite, men sen hade jag också ett mål med resan in till stan. Målet var att köpa nästa bok i Sookie Stackhouse serien. Vi letade i tre pocket shop butiker innan vi äntligen i den fjärde butiken hittade boken jag ville ha (jag tror inte att någon någonsin blivit lika glad över att finna en bok som jag blev). Jag passade på att köpa ytterligare en bok i serien när jag väl hade hittat boken jag först ämnade att köpa. Nu sitter jag och läser bok nummer två i serien, är nästan klar med den redan, så jag är verkligen glad över att jag köpte två böcker på samma gång.

I och med att min födelsedag snart kommer upp, kommer jag ju även snart vara bättre på att ta med bilder i inläggen. Ni får bara ha lite tålamod med mig till dess


Elvis Presley? - Li

Jag tittade på True Blood när den gick på ettan. Nu, de senaste två-tre dagarna har jag läst Dead until Dark, alltså boken som True Blood baserats på. Det fanns mycket likheter mellan tv-versionen och boken, men även mycket olikheter.

Om jag uppfattade det rätt så var faktiskt Elvis Presley med i boken, som en vampyr, en vampyr för vem det hade gått något otroligt fel i omvandlingen för. Han ville inte bli kallad sitt riktiga namn, utan Bobba, och om han skulle bli kallad det onämnda namnet så att han hörde det berättade de att han skulle bli galen, mer galen än vad han redan hade blivit från omvandlingen!

De berättade aldrig namnet från hans liv innan omvandlingen men jag är nästan säker på att jag har uppfattat rätt i vem det skulle vara ändå. Det var lite synd bara att han inte var med i Tv-versionen ;)
Och som i många andra fall var boken bättre än tv-produktionen!


Nu ska jag gå och måla ett rum, som vi nästan målat klart på två dagar, tak och allt :)

Rihanna gästar Skavlan - Li

På senaste tiden har jag fått fler nya favoritprogram (en av dem är inte let's dance).
Ett program som jag tittar på nästan varje dag är Bondi Rescue (livräddarna på Bondi Beach) som börjar 17.15 på tv400. Jag har nästan blivit som besatt av den tv-serien/dokumentären, jag måste bara se vad som händer... och på grund av lite andra orsaker också ;)

Ett annat och väldigt oförväntat program som jag börjat gilla är Bully Beatdown, som sänds på mtv kl:22.00 mån-tor. Jag förespråkar verkligen inte våld, jag har själv aldrig gjort någon illa och vill heller inte göra det i framtiden. Detta program gör allt på rätt sätt dock så jag tycker inte att det är fel här, de tar "the Bullies" från den okontrollerade gatan in i den högt bevakade ringen och bankar, bokstavligt talat, vett in i skallen på de som behöver en ändring i livet.

Mitt absoluta favorítprogram är istället ett väldigt lugnt program, Skavlan heter det och spelas in i Norge. Den sänds idag om ca. 15 min. Varför jag avgudar programmet är för att de har blandade men alltid så intressanta gäster att intervjua. Ikväll kommer Rihanna exempelvis, det berättar en del om kvaliteten på deras gäster. Det är ett program som jag verkligen rekomenderar att andra se på också.

Will Smith när han gästade Skavlan

Nu vill jag att det ska bli varmt snart igen

Egentligen borde man inte redan vilja det, det är ju bara januari. Kylan är här då den borde vara det, men jag har faktiskt tröttnat. Nu längtar jag efter sol och värme

grönalund sommar '09

Det känns positivt - Li

Hej Hej!
Trots att jag förvarnat att det skulle bli lite dålig uppdatering här från mig, vill jag ändå be om ursäkt. Jag gillar själv inte när jag inte skriver här egentligen, men nu är det som det är...

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, men morgondagen ser jag verkligen fram emot!
Dagen börjar med att jag åker till arbetsförmedlingen för att skriva in mig (...inte det jag ser fram emot), sen kommer jag kanske träffa Malin (<3), sist men inte minst börjar taekwon-do träningen igen för denna termin. Det var verkligen frustrerande i slutet av förra terminen då jag inte kunde medverka p.g.a. hosta och förkylningsastma, men nu tror jag att jag är fit 4 fight och kommer därför kunna medverka utan allt för stora problem i den roliga sporten igen.


 

Avatar! - Li

Jag måste bara säga: "Avatar var en underbar film!!"
Visst det var lite dyrare att se på 3D men jag tycker verkligen att det var värt pengarna... Effekterna, handlingen...allt var verkligen suveränt. Kanske det beror på vilka det är som har gjort filmen?! ;)

Så om ni ska gå och se på bio: Se Avatar!

Man får även riktigt sexiga brillor på köpet, haha
Jag vill också meddela att det kanske inte kommer komma så många inlägg från mig denna månad (i alla fall inte många med bild). Jag har nämligen sålt min dator och kommer inte få en ny förrän på min födelsedag (som det är 33 dagar kvar till nu ;)) Men jag har fortfarande min netbook så något inlägg blir det väl.

Just thought I should say that

Make a wish

Make a wish and place it in your heart... anything you want, everything you want.  Do you have it?  Good, now believe it can come true.  You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.  But if you believe that it's right around the corner, and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it... you just might get the thing you're wishing for.  The world is full of magic, you just have to believe in it.  So make your wish; do you have it?  Good.  Now believe in it... with all your heart.

It's hard to believe that wishes can come true when all it seems so unrealistic.  I should be thankful, but instead I'm bitching.  I can never be satisfied, can I?



Ciao Ma.


Italia hysteri + Avatar 3D

God kväll! Har tidigare försökt skriva inlägg men så fort jag klickat på spara så har dom försvunnit. Nu gör jag ännu ett nytt försökt.

Imorse ringde jag upp Li när hon låg och sov sött och bad henne komma över. Vi har fått Italien i huvudet igen och har nyss laddat ner ett program där man lär sig italienska meningar som kan vara bra att kunna :)
Resorna dit är billiga, så förhoppningvis åker vi dit till sommaren! Vågar inte hoppas för mycket, men bara tanken av vi två i Italien igen får mig att längta som bara den. <3

Ikväll blir det bio som gäller, Avatar i 3D. Har själv redan sett Avatar utan 3D och den är fantastiskt bra!! Ska bli spännande att se den i 3D!



Hoppas ni alla haft en skön måndag! Ciao Ma.