Kommer hem

Hejsan! Nu vill jag bara berätta lite snabbt att imorgon ska jag åka hem till min familj över helgen. Det ska bli jätte kul. Man vet inte hur mycket man kommer sakna familjen förrän man verkligen är iväg. Visst jag har det jätte bra här, men det finns ändå en speciell trygghetskänsla i hemmet hos familjen som bara finns där. Med andra ord jag ser verkligen fram emot att få komma hem i några dagar.
peace

Vilken nörd!!


Faddrarna hade bestämt att vi skulle ha nördtema på nollningsfesten i lördags ;)

Katt

När jag fortfarande bodde hos mina föräldrar så hade vi en katt (blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt) Jätte gullig, och min lilla bebis ;)
Malin hade också en katt... en vit!
Här där jag bor nu finns det en katt som typ alltid kommer till Malin och mig, så fort vi går utanför dörren är katten där. På det sättet blir inte saknaden av Knutte (som vår katt heter) så jätte stor.

Nu till det roliga.. katten här är vit men med långt hår :) Alltså en blandning av min och Malins katt ;)

Feeling better

Jag känner mig bättre :D
Jag har ingen aning vad yrseln och illamåendet berodde på, men jag vet i alla fall att jag inte vill vara med om det igen.
Jag mår inte bara bättre fysiskt, jag är på jätte gott humör just nu.. Haha Malin; I think you know why!? ;)

Have a nice night <3

Lucky me..

Jag vill inte verka negativ, men just nu så känns det som att denna dag är en otursdag för mig.

Det börjar med att jag läser, jag börjar känna mig lite yrslig, men tänker inte mer på det..
När jag sitter på bussen in till biblioteket vid universitetet, märker jag att det känns blött på min rumpa. Någon hade spillt vatten! :/ Som tur var hade det torkat till att vi var framme! (tur i otur)
Men sen när vi har lektion i biblioteket känner jag hur allt börjar snurra kraftigt och illamående börjar krypa fram. Just nu sitter jag här (hemma) och känner att hela världen snurrar framför mina ögon, jag känner mig berädd för att spy vilken sekund som helst. Det har som tur inte hänt ännu!

Så planerna för mig nu är att försöka ta det lite lugnt så att jag inte påfrestar min kropp på något sätt och möjligtvis gör att illamåendet förvärras


Everything is spinning around


Mästare på att göra bort mig

Nu har jag något intressant att berätta! ;)

Jag är nämligen en mästare på att göra bort mig!! Jag ligger ofta vaken och tänker på vad jag har gjort, det är ju så piinsamt! Men men, man får väl bjuda på sig själv.

Tänkte här berätta om två gånger jag gjort bort mig major!

En gång mina vänner påminner mig om konstant var när jag gick på gymnasiet, vi hade mattelektion och höll på med uträkningar och lösningar. Guess vad jag frågade min unga manliga lärare om!? Jo jag frågade om jag funde få hjälp med ett utlösning på detta tal.... helllllooo, what am I thinking with? Egentligen???

Den andra gången jag vill berätta om hände igår, i skolan! Jag skulle gå på toaletten, jag tittar försiktigt om dörren är låst eller inte, jag vill inte vara den som sliter i en dörr om den är låst, vet hur jobbigt jag själv tycker det är när någon gör så. Så jag försäkrade mig i alla fall om att dörren var olåst, jag öppnar dörren.... så står det en kille där inne och tvättar händerna! Som tur var hade han ju i alla fall blivit klar med sina buissnies där inne, men ändå!! haha, jag stänger dörren på direkten efter att han sagt "oj, jag trodde att jag hade låst dörren".. hmm. Därifrån gick jag med ett ansikte rött som en tomat.

Well de som är i min omgivning får i alla fall uppleva intressanta saker när de är med mig ;D

Men nu, för att inte skämmas mer lägger jag upp en bild på en riktig heting.. måste ju ha annat och tänka på ;)


Hayden Christiensen <3


Upp till dig själv

Jisses vad trött man är! Malin kom hem runt 23 igår, och när hon hade kommit hem blev det ju att man pratade lite och efter det så kunde jag heller inte somna, med råge på allt så sov jag en jätte orolig sömn inatt. Just nu sitter jag alltså nästan och tittar i kors, funderar på att ta en powernap snart.

btw. om filmen igår: Jag tyckte verkligen att den var bra, skådespelarna gjorde ett bra jobb och filmen var intressant! Att den var verklighetsbaserad gör filmen ännu intressantare tycker jag, speciellt så här i efterhand när man ser bilder på den "riktiga" Edie Sedgewick. Man kan inte riktigt förstå att hon verkligen levde livet som jag såg porträtterat igår.
En utförligare beskrivning får ni inte om den saken, det är bara upp till er själva att se filmen för att förstå vad jag pratar om ;)



Belöning i form av film

Idag har jag varit jätte duktig tycker jag (om man får lov att berömma sig själv ;))
Jag har läst jätte mycket kurslitteratur, så även att jag har mått dåligt ligger jag inte efter.
Jag har lagat mat åt mig och Malin för morgondagens lunch. Det blev fläskotletter med bulgur och sås (yummie)
Jag har också diskat all disk som har skräpat lite varstans i lägenheten.

Så nu är mina planer att belöna mig själv med en film. Det är en film jag har ägt jätte länge (fick den från någon tidning någon gång) så nu tyckte jag att det var dags för mig att se på den










Filmen heter "Factory Girl" där Sienna Miller är huvudrollsinnehavaren.

I hope it's good










Kurslitteraturen

Jag har aldrig berörts så av kurslitteratur förut. Böcker och artiklar vi hittils har läst påverkar verkligen mig, på ett bra sätt. De får mig att vilja läsa- och veta mer. Det är så här det ska vara när man pluggar! Hittils har jag aldrig kännt så, det här betyder alltså att jag har hamnat på rätt program! Jag vill lära mig mer saker och kunna utnyttja dessa lärdomar i praktiken.










I love it when I feel the meaning with what I'm doing
<3


















En produktiv, men ensam helg

I fredags åkte Malin till Stockholm för att hämta hem böcker som är nödvändiga för utbildningen vi går på. Så jag har varit helt ensam här hemma hela helgen bara för det. Ikväll kommer hon äntligen hem! :D:D Det gör mig otroligt glad, jag blir ju uttråkad när jag inte har någon att prata med :P. Så istället för att ha någon att prata med har jag fått väldigt mycket gjort! Jag har tvättat, vikt och sorterat fem maskiner tvätt (tog fyra timmar), jag har också diskat, lagat mat, plockat undan lite grejor i lägenheten och såklart pluggat mycket.
Det kanske är bra att vara ensam ibland i alla fall? Det är dock inget jag föredrar

Buonanotte a tutti!

Nu har jag tagit det badet jag lovade mig själv, så nu är jag fräsh och redo för att hoppa till sängs


Var är kommentarerna?

Jag skulle uppskatta att ni som läser kommenterar lite också! ;) Det behöver inte vara någon betydelsefull kommentar, men något i alla fall. Så det är bara att klicka in på "kommentarer" och börja kommentera <3

Planer för dagen

Idag så har jag lite saker att göra, eller jag har planerat in saker att göra i alla fall.
Först ska jag ta och diska (wohoo kul!..not!), Sen ska jag ta och läsa en bok till skolan.. Det kommer ta rätt lång tid, så när jag är klar ska jag belöna mig själv med ett avslappnande bad i vårt badkar!! <3

Veckan i Savona, Italien (bilder)

I en vecka var jag i Italien för att varva ner efter allt arbete och inför flytten och skolan.
Denna semester var inte i stil med andra semestrar jag varit på, kan man förklara med att det var en "vuxen" semester?
Det var mycket av att se naturen (klättra i berg) gå på marknader och bara ha det allmänt mysigt. Jag och min syster bodde hos min gudmors syster som bor i Savona, Italien. Det var verkligen ett jätte härligt ställe.
Nedan kommer lite bilder från min vistelse i det underbara landet :)

På toppen av monte Mondolé

Santa Maria var också på toppen av berget

Ett nytt sätt att plocka plommon på

Min syster vid huset i Fabrosa

Pojkarna i familjen vi bodde hos var en dag på softairgun"lek"

Provade granita alla fragola här.. inte alls lika gott som på Sicilien

Mums!!

Why not an update?

Hej!
Som ni kanske har märkt har jag gjort en ny design på min sida, hoppas ni uppskattar den :)

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera (som vanligt), men nu har jag faktiskt haft otroligt mycket att göra.
Efter att jag kom hem från Italien packade jag de två dagarna jag var hemma och då hade jag inte tid att gå in på datorn alls faktiskt.

På torsdag natt begav i alla fall jag, Malin och min far oss av mot Umeå med ett släp och bil full med grejor till flytten. På onsdagen när vi kom fram hade vi jätte mycket problem med att få lägenheten, för det hade blivit missuppfattningar från alla håll och kanter, men tillslut löste det sig! De som bodde här hade nämligen redan packat ur nästan alla sina saker, så de åkte och hämtade det. Förutom att de hade grejor kvar hade de inte städat lägenheten alls så nu har vi slitit med att få iordning i lägenheten.. Jag tycker faktiskt att vi lyckats riktigt bra :)
Sen har skolan också börjat. Jag trivs otroligt bra med; programvalet, klassen och skolan överhuvutaget! så det är ett stort plus! Men läxorna har redan börjat komma, som tur är dock att de är otroligt intressanta så det känns inte som studier.

I och med flytten hade vi heller inte internet de första dagarna så därför blev det inte ens en liten uppdatering från mig heller ^^

Nu är jag själv här för helgen, jag mår rätt dåligt och längtar hem. Det är så stor omställning.. Men det kommer bli bättre!! Just eftersom jag annars trivs så bra :)

I nästa inlägg kan jag skriva lite om italien och lägga upp lite bilder därifrån också :)

Men nu är jag hungrig så jag ska gå och laga mat, have a nice day!