En helg som inte går att glömma

Det är otroligt hur allt spårade i helgen! Vi var på hemmafest hos grannarna, det va jätte kul.. sen spårade det totalt! Det hamnade i tidningen så jag kan lugnt konstatera att det var en händelse som inte riktigt tillhör vanligheterna http://vk.se/Article.jsp?article=398221
Men förutom den händelsen - även efteråt då det hade lugnat ner sig - hade jag det hur bra som helst. Människorna som var hos oss (då lägenheten där alla skulle sova blev avstängd av poliserna blev alla inskickade hit :P) var verkligen hur sköna som helst. Galna men otroligt roliga att vara med!! Jag känner mig lite seg nu bara..

bilder kan ses på min facebook :)


Det flyter på

Nu har jag fått reda på att jag har blivit godkänd på tentan från första kursen. Snacka om att jag är glad! :D Man har dock inte fått reda på vilket specifikt betyg man har fått ännu, men det kommer. Dock är jag glad endast som det är, jag behöver inte gå och oroa mig för att inte klara det något längre :D

Nu har vi heller inte mycket kvar av vårt nuvarande arbete. Hoppas bara att det fyller alla mål och kriterier. Jag tycker i alla fall att det känns bra, så det är nog bra också då ;)

Idag har vi bestämt oss för att vi ska få åka hem tidigt för att vi har kommit så långt redan.. verkligen inte mig emot ;D

Hålla skenet uppe, hur länge?

Godmorgon!
Nu är jag en timme tidig till skolan. Det för att jag ska kunna göra klart en sak innan jag ska träffa mina gruppkamrater, att jag åkte in så här tidigt tycker jag var ett väldigt bra och duktigt beslut av mig. Får se hur länge jag kan hålla skenet uppe idag bara.

Igår blev det väldigt krisit mot slutet när jag satt hemma och arbetade. Det började med att jag började högläsa det jag skrev på datorn som .. ja, jag vet inte.. Baloo kanske? haha När jag hade hållt på så ett tag så kunde jag sen inte fortsätta. Jag fick värdens kramp i min hand, det efter att jag suttit hela dagen framför datorn och skrivit. Handen tål inte en hel dags skrift på datorn helt enkelt ^^

Ja nu är det bara för mig att fortsätta där jag slutade igår.
take care

I'm Addicted

Efter att jag köpte dvdn "The Runaways" för några veckor sedan har jag varit som besatt av dem och deras musik. Min favorit är såklart Cherry Bomb! ;D


Photoshoot 21/11

Efter en hel helg av plugg så fick jag nog. Jag fick en idé till en photoshoot som skulle vara lite annorlunda, med lite edge, if you know what I mean ;)
här är resultatet på mig och Malin :)


Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna :)


Vår lägenhet

Nu har jag äntligen tänkt att lägga upp bilder på vår lägenhet. Då vi bor här så är det inte perfekt städat, vi är ju bara människor. Jag känner att bara för att visa hur det ser ut så behöver det inte se ut som vid en husvisning, då allt är kliniskt rent och perfekt. Jag gör detta för att ni ska få en inblick i hur vi bor, inte på hur det ska se ut.

Vi börjar med hallen då det är där man entrar i vanliga fall ;)

Sedan kommer köket som är rummet närmast ingången

My lovely room :)

Många garderober, helt i min smak! ;D

The bathroom..

vardagsrummet, med en Malin på crosstrainern som inte ville synas :P

Malins sovvrå :) - tur att vardagsrummet är stort!

So.. now you know how we're living. Jag trivs här jätte bra! Och nej vi har inte alltid nere alla persienner, men då vi bor på bottenvåningen kan det hända att de är nere lite oftare än vad de annars skulle vara - want a bit of privacy sometimes.

Försöker skynda på julen och dess känslor

Nu när det är snö och många minusgrader här i Umeåtrakten är det omöjligt att undvika julkänslor. Det är i alla fall så för mig, jag har redan julpyntat lite här hemma (advendtsljusstakar, röda ljus, röd filt och en julstjärna i fönstret) och nu när jag precis var i affären köpte jag saffransbullar och glögg. Åh vad jag älskar julen, jag verkligen anammar allt som har med det att göra! Ljusstakarna köpte jag redan för någon vecka sen.. jag vill skynda på julen ;)

I adore and miss my wonderful friends

Jag bara älskar min skrivare! Känns så skönt att kunna skriva ut det man vill när man vill :D

Jag skrev precis ut två bilder på mina nära och kära, tänkte hänga upp dem i mitt rum. Det för att kunna se deras fina ansikten varje dag, och för att bli påmind om "hemma" <3

En drömvärld

Allt känns bara så mycket just nu.. jag drömmer mig bort till en värld utan alla krav

Med näsan i böckerna

Denna torsdag kommer bestå endast av att läsa kurslitteratur. Detta är något vi måste göra för att kunna göra vår tillägnade uppgift. Så framför böckerna kommer jag befinna mig med glasögon på och en penna i handen för anteckningar. Någon som har lust att byta med mig? ;)


Igår slingade jag Minas hår, så nu är det ljust.. För att vara första gången att slinga med folie tyckte jag att jag faktiskt lyckades ganska bra. Nu har jag ännu en erfarenhet i mina "meriter"

skolarbete och leka frisör

Nu befinner jag mig i skolan. Har varit här sedan 9 imorse. Jag, Jenny och Sofie har suttit i ett grupprum hela dagen och försöker komma någon vart med arbetet vi håller på med nu. Jag tycker faktiskt att det har gått ganska bra idag. Det har i vilket fall gått framåt :)

När jag sedan kommer hem så har jag planer med Mina, jag ska slinga hennes hår. Vi får se hur det går, men det ska bli spännande och roligt, jag gillar nämligen utmaningar.

Men nu ska jag återgå till arbetet, take care

Ge blod!

Hoppsan
Jag skrev visst inte igår. Men för att förklara det kan jag säga att jag pluggade på bibblan och gick därifrån direkt till stan. Där var jag till ganska sent.
Jag var först med Jenny och Sofie (de jag pluggade med) där och gick runt i affärer och åt lunch/middag, jag gick även till blodbussen för att ta prover. Jag ska bli blodgivare! :) Jag tycker verkligen inte att det är behagligt med sprutor men lite kan man väl lite för en så pass god sak.

Något jag köpte igår och som jag är väldigt glad över att jag investerade mina pengar till är en microvågsugn och en laserskrivare. Det är något som jag verkligen behöver så att det är lite dyrare väger inte över att man behöver det.

Jag träffade också Malin och Ellica i stan. Vi tog en fika inne på Wayne's coffee (som ej har laktosfri mjölk.. dåligt!!!) och sen skjutsade Ellica hem oss, det var då jag såg chansen till att köpa det jag köpte ^^. Men guh vad kul det var att få träffa Ellica igen! :)


Känns otroligt skönt att äntligen ha dessa!

Pappas dag

Idag är det fars dag - vilket jag nästan hade glömt :/
Malin påminde mig som tur var om detta, så jag ringde hem och grattade pappa. Vi pratade också ganska länge om andra saker.. När jag satt och pratade med pappa kände jag hur mycket jag verkligen saknar honom- hela min familj för den delen. Det blir alltid som jobbigast när man pratar med dem och man vet att man inte bara kan komma dit och hälsa på. Så convienient det skulle vara om man bara kunde teleportera sig från ett ställe till ett annat (har ni sett Jumper? :P).

Na Na Na

Denna låt får jag såå mycket energi av! Jag blir verkligen lycklig av den, jag vill bara dansa och hoppa runt som en galen person i lägenheten. Det är bara att dra ner persiennerna och släppa loss så tar ingen annan än Malin skada ;)

Zumba

Känslan när man tränat är helt underbart tycker jag. Jag har Zumba dvder hemma så jag och Malin prövade ett pass och det är verkligen jätte kul. Det känns inte som träning när man väl håller på just eftersom det är så roligt, men efteråt.. då känns det! Det gör mig inget dock, för då känner man att man gjort något som är bra för kroppen, and that's just lovely ;)

Nu sitter vi och tittar på Gossip Girl, men jag har faktiskt lust att hitta på något annat. Vet inte vad dock :/. Får se om det är något som dyker upp :)
 


Miss duktig

Idag har jag varit otroligt duktig! Jag har diskat, tvättat diskbänken, spisen, handfat och toaletten, jag har också moppat golven. Jag tycker att det är så otroligt skönt när allt är fräscht och att jag själv åstakommit det gör det ännu lite bättre ;) Nu ska jag nog gå på en promenad i det fina vinerlandskapet :)

take care

Fredag kväll

God kväll
Nu har Martina kommit hem till oss, lägenheten är städad och fin - inget att skämmas över ;)
Medan Malin var och hämtade Martina i stan höll Mina mig sällskap. Vi åt pizza tittade på The Wrestler och sjöng lite singstar, jätte mysigt och trevligt var det :)
Nu har Mina gått hem så nu sitter jag, Martina och Malin och tittar på 40 year old virgin. Tittade på den i förrgår också men Martina ville se den och jag tyckte att den var bra så det gör inget ^^.

Det kommer nog bli en lugn helg för min del, but I don't mind <3


Skägg

Idag är det en ny dag och jag mår jätte bra :D
Många i klassen ska på fest idag, temat är skägg ;) Det är ju lite roligt, men jag känner att jag nog borde ta det lite lugnt med tanke på hur jag mått. Så jag ska nog träffa Mina (en klasskompis) och ha en myskväll :) Låter helt perfekt enligt mig ^^.

Nä nu ska jag sätta igång och städa i lägenheten, idag får vi nämligen besök av en av Malins vänner vid namn Martina. Kommer troligtvis vara lite förvirrande för oss alla :P Men vi får hoppas på att det fungerar ändå ;)

Julkort fixade

Nu har jag varit duktig och designat egna julkort, de kommer komma om några dagar på posten. Känns otroligt skönt att man är tidigt ute!
 

Katy Perry

Jag tittade på EMA när det gick, den var jätte bra. Det var en låt jag verkligen fastnade för där och det var Katy Perry's - Firework isn't good!? :)

Vinterkräksjukan?

Hej bloggen ;)
Jag förstår inte varför men det blir ofta att jag inte känner motivation till att blogga, men jag ska verkligen försöka nu!
Just nu har jag varit hemma någon dag från skolan då jag har varit sjuk, jag tror att det är den legendariska vinterkräksjukan som härjar nu som jag fått. Dock så har jag inte spytt, men ack så nära det har varit. Magen har verkligen inte varit bra så nu är min diet strikt på vitt bröd, skorpor, te och provivas blåbärssoppa. Ååh så mätt man blir.. not! Men nu känner jag mig i alla fall bättre så hoppas att det snart blir helt bra :)

Denna vecka har en ny kurs börjat så känns som att man missat rätt mycket, men när jag kommer tillbaka får jag sätta igång och försöka komma ikapp igen när det gäller informationen

Bilden tagen inför utgång i fredags