Ska jag?

Nu har jag suttit och gjort en ny header till den här bloggen, we'll see if I will publish it och om jag därmed också kommer ändra mer gällande layouten.

Vad tycker ni, ska jag ändra?

M. trapezius, m. quadratus lomborum, m. extensor digitorum profun.........

Just nu läser vi anatomi i skolan och kursen börjar lida mot sitt slut. Alltså är det mycket till att repetera just nu. Det är många jag har hört som t.om. drömmer om anatomin, och mitt sinne är inte något annorlunda. Det kan hända att när jag vaknar kommer ett latinskt ord upp i mitt huvud från anatomin och på det sättet går man mer eller mindre hela dagen och repeterar olika muskler, bendelar, ligament m.m. Imorgon har vi en praktisk tentamen och på fredag har vi den skriftliga. Jag längtar verkligen till fredag eftermiddag då allt är avklarat. Jag gillar inte att man blir förstörd av anatomitänket.
Ett praktexemplar är när jag och Malin var och tittade på Sanctum på bio, då kunde jag inte låta bli att titta på de olika musklerna och repetera vad de hette bara för att de var så tydliga.. man blir verkligen förstörd av den här kursen! :S:P

Här ser man tydligt: m. deltoideus, m. biceps brachii, m. brachioradialis etc. etc. ;D

Melodifestivalen = Mys

Ikväll var jag över hos min kompis Mina och tittade på Melodifestivalen, fel låt vann! Men inte surar jag för det, det för att jag hade det så otroligt mysigt samt att tävlingen faktiskt inte betyder hela världen för mig. Jag har istället märkt att det är ett yppert tillfälle för att samlas ett gäng och bara ha det mys!
Innan programmet började, lagade vi (Mina, jag, Zandra och Josefin) middag tillsammans, det blev hasselbackspotatis med fläskkotletter och sallad. Otroligt gott var det! :D

Efterrätten åt vi till melodifestivalen och den var riktigt god den med! Till det blev det Schysta bananer (kommer ni ihåg "sommarhajk", receptet är därifrån ;)) med hemmagjord jordgubbsglass! YUMMIE!! :D

Glassen gjorde jag igår. Den var otroligt lätt att göra och inga dyra ingredienser behövdes så receptet kommer upp senare i underbloggen ;)


Den här låten tycker jag faktiskt skulle få något bättre placering! Gillade att Christoffer Hiiding (från idol) var med i låten! :)

Love this song!

Taylor Momsen, som man kan känna igen från Gossip Girl, är sångaren i bandet "The Pretty Reckless". Hon är otroligt duktig!! Denna video är inspelad live, so no technical mixing here but yet it sounds just awesome! Bättre än studioversionen skulle jag faktiskt vilja säga! :)
Lyssna och njut!

Coming home tonight

Ikväll beger jag mig hem till Stockholm, blir att stanna över helgen, om inte enda till på onsdag :)
Tänkte att jag skulle lägga upp en liten bild på min piercing innan jag beger mig av till skogarna med uselt internet ;)


Calma

Idag har jag haft en bra, men lugn dag. Det var på tiden att jag kunde slappna av till sinnet, ska snart träna dock, men det blir man bara gladare av.
Btw. Filmen igår var awesome. Tänkvärd och fin!


Kladda på varandra-lektion

Det är inte vanligt att man får klämma, känna och rita på varandra på en lektion. Det var i alla fall det vi fick göra på dagens palpationslektion. Jag hade otroligt roligt, men lärde mig mycket på samma gång. Jag tycker att det är väldigt bra att vi har praktiska moment i denna kurs också, inlärningen blir verkligen mycket lättare på det sättet enligt mig.
Malin och Lisa var i mitt "awesoma" team ;D

När jag kom hem, efter att ha shoppat lite "bra att ha" saker hem, så gav jag mig an att laga mat. Jag har nu börjat expirementera med maten lite.
Det resulterade i söt kassler med potatis, limeyoughurt, sallad och lite timjan. Riktigt gott blev det! :D
Receptet kommer så småningom på till underbloggen :)

Snart ska jag iväg och titta på bio. "Love and Other Drugs" med Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway blir det. Zandra och Malin ska hålla mig sällskap, jag ser fram emot det! Ska bli mys! Jag har även velat se den filmen ett tag så har ju det att se fram emot också! ;) 
 


Full fart hela dan

It's time for relaxation now! Nu har jag mer eller mindre hållt gång sen 7 i morse. Jag har varit i skolan, jag har storhandlat, jag har lagat kycklingsoppa, jag har sorterat tvätten, jag har tränat lite och så har jag också diskat. Nu har jag precis kokat thé som jag ska dricka till tv-tittande, ska bara ta det lugnt och försöka varva ner lite nu till kvällen och försöka att inte tänka på anatatomin som besöker min hjärna hela tiden ;P

peace and ..