Midsommar hos kusinerna

Midsommar i år firades hemma hos mina kusiner, med familj, släkt och vänner. Jag hade det jätte trevligt, vi åt god mat, lekte roliga lekar och hade det allmänt härligt. För min del blev det också en nykter midsommar :-)
Här kommer lite bilder från firandet

alkoholsubstitut ;)

När man är bonde kan man behöva jobba även på midsommar

Det såg lite läskigt ut när hunden gick runt med en dockarm i munnen

Vi passade också på att fira Robin (kusin till mig) då han fyllde år i måndags

Lucas fick för sig att bära sin pappa

:P

Det var lite från midsommar, hoppas alla hade det lika trevligt som jag hade det :)

Jobb när solen är här

Hur kommer det sig att när vädret äntligen blir fint igen börjar man också jobba igen? När solen skiner vill jag ju inget hellre än att ligga på en solstol iförd en bikini på trädgården och bara njuta, få fin färg på kroppen och bara ha det perfekt. Men det är ju klart, man ska ju inte alltid få det man vill ha. Nä nu har jag istället inflammation i tandköttet så jag kan knappt äta, jag får ta pencilin, och vara inne på dagarna. Visst ibland kan man få vara ute på jobbet också, men det är kanske inte så jätte passande att sitta mitt i huddinge i bikini, så man får istället svettas i sina dagskläder...myyysigt ;P

Nä nu ska jag inte klaga mer, för jag gillar faktiskt mitt jobb. Denna vecka har jag faktiskt också rätt korta dagar så om jag har tur hinner man hem och kan få lite sol på sig i alla fall. Jag hoppas bara att inflammationen snart går över, för det är inte så skönt när det känns som att det är en person som håller på att slita ut en av mina tänder hela tiden.. jag vill att penicilinet ska börja verka lite fortare om man säger så.

btw. När jag var i stan i helgen såg jag denna bil!




19e juni 2010

Gårdagen började med att jag vaknade 9, någon timme senare åkte vi till mina kusiner, åt lunch och drack kaffe. Sedan åkte vi t-bana till slussen där vi sedan försökte se brudparet. Jag fick bara någon bra bild, men det är ju alltid bättre än inget ;)

Jag stod vid Danmarks båt och dess förtöjningslinor var lite i vägen

Solen sken :-)

 

Efter att jag kommit hem igen på kvällen begav jag mig av igen nästan på direkten. Jag åkte och träffade en av mina andra kusiner och hans vänner. Jag kom hem imorse ungefär 4, så det blev en lång dag för mig! :P


Bröllop idag

Nu ska jag bege mig in till stan och kaoset bröllopet orsakar. Jag ska åka in med familj och moster, se om det är något kul att se. Hoppas vädret blir hyfsat i alla fall


Ett inlägg! :O

Hejsan
Ja nu var det ett tag sen jag var här sist, igen. Men jag har helt enkelt inte haft ork till att starta datorn när internet har varit så segt, jag har heller inte tagit några bilder, så jag tänkte; hellre inget inlägg än ett tråkigt.
Men igår, då var jag i Stockholm med Therese (barndomsvän från Småland) och jag tog faktiskt en bild, internet fungerar hyfsat nu också, så; why not? ;)

Ja, som sagt vi var i stan. Vi gick i affärer, åt glass i solen vid sergelfontänen och såg Laila Bagge samt Freja Kjellberg. Vi pratade också rätt mycket, men så blir det antagligen om man inte träffas så ofta.

Jag hade en supertrevlig dag igår med underbara Therese