Det första receptet är upplagt!

Ville bara berätta att jag nu har lagt upp det första receptet på min andra blogg :)

Yesterday

Igår åkte jag till stan med Malin och grannen Ida. Jag hade det jätte trevligt, vi gick i affärer, åt middag och hade allmänt nice :)
 
Jag fyndade riktigt mycket inne på ur och penn. De hade utförsäljning så jag hittade mycket fint riktigt billigt! Jag köpte även lite annat kul från Claes Olson och Kicks :)


Efter att vi hade varit på stan gick jag direkt hem till Mina och hade en myskväll med henne och Josefin framför melodifestivalen med chips, dip, läsk och bullar. Riktigt mys var det! :)


Mattips

Hejsan!
Ville bara berätta lite snabbt nu att jag har skapat en underblogg till denna. Där kommer alla mina mattips läggas upp med recept och bilder.

Rea på kokböcker!

Idag har jag shoppat loss på kokböcker, det resulterade i 7stycken.. I love it! Det var så billigt, de små böckerna kostade bara 39 och rutiga kokboken (som man måste ha) kostade 89 så det blev faktiskt inte ett stort hål i plånboken :D
Jag gillar att laga mat och utmana mig själv i den kreativa sidan, så det här passade mig otroligt bra. Om ni inte har sett det kan man köpa dessa böcker på coop! ;) (Jag tror att de finns på akademibokhandeln också)

Jag gillar inte soppa!

Det kan absolut vara riktigt gott, det jag inte gillar är att jag aldrig blir mätt på det. Eftersom jag har tagit piercing så har jag varit tvungen att endast äta flytande föda.. jag får gå till kylen stup i kvarten. Det blir alltså inte billigt. Varför kan inte jag vara som alla andra människor och bli mätt på en portion med soppa för? orättvist! :P

Osociala jag

Idag har jag varit otroligt tyst, allt som allt har jag sagt ungefär 5 ord. Jag har inte pratat med någon alls idag. Jag har tittat på tv praktiskt taget hela dagen idag.. det har varit sååå härligt! Efter dessa veckor som varit behöver man en helg man bara kan slappa på och det är det jag gör - fullt ut!

För att ni inte ska tro att jag är någon eremit så kan jag ju berätta att även att jag inte har pratat med någon idag så har jag skrivit med folk! ;) haha

Miss Malin

Malin har lämnat mig! Själv här hemma kommer jag vara hela helgen, på söndag kommer hon tillbaka igen. Hon åkte igår och det känns redan tomt utan henne.
I miss you! <3
 

I did it!

Nu har jag hål i tungan igen, vill inte sträcka ut tungan och ta bild nu så lägger upp en bild från förra gången jag hade tungpiercing - det var år 2007.
Nu är jag helt slut efter dagens bravader.. har hela tiden varit så nervös inför att ta hål så som sagt är helt slut nu.. dags att slappna av!
Natti natti

Gammal fast ny

Imorgon har jag planerat in att pierca mig. Jag ska ta hål i tungan. Jag hade det för ungefär tre år sen, men jag tappade min piercing i handfatet och innan jag hade fått tag i en ny så hade hålet växt igen. Nu är det dags igen känner jag. Jag har saknat den och det gör inte saken bättre när Malin visar sin varje dag ;P. Så dags att fylla på lagret med soppa och frysen med isbitar!
När jag beställde piercingar här om dan beställde jag även till tungan, so a tounge piercing I'm going to get!!
Denna var fin va? :)

Ny träningsform för mig?

Igår, som jag berättade, var jag på träning. Jag var och testade på poledancing och idag har jag träningsvärk all over. Uppvärmningen var den hemskaste jag någonsin varit med om och jag har hållt på med många olika sporter så det säger lite! Jag funderar på att börja på det för det var jätte kul och när jag ska hålla på med någon sport måste jag tycka det, annars slutar jag lika fort som jag börjar. Sedan jag har flyttat hit till Umeå har jag blivit jätte lat när det gäller allt som har med träning att göra så det är på tiden att jag börjar igen. Och en lite annorlunda träning kan ju vara kul att hålla på med! :) Bara busschaffuören kör rätt väg nästa gång så blir det nog bra! ;) 

LiMa <3


Nu har vi varit vänner i ungefär tre år. Tänk vad tiden går och vad vi mycket vi har varit med om tillsammans. Jag vill aldrig förlora dig som min vän Malin Hassner!

Un F-ing Believable

Hur dåligt kan det egentligen gå?  Imorgon ska jag ringa till länstrafiken här och klaga, klaga och klaga lite till.. hoppas på lite ersättning ;)
Det började igår, när jag och Malin skyndade oss till bussen efter bion. Malin kom på men busschauffören stängde dörrarna mitt framför näsan på mig och vägrade öppna! Malin hade problem med sitt kort så tills det hade löst sig fick jag stå ute i -22°C alldeles själv medan alla andra var i bussen och fick värma sig. I vad som kändes som en evighet, kanske var 5min, stod jag där och tittade på när busschauffören och Malin disskuterade. Malin sa att han skulle öppna dörrarna, men icke! Sen när de hade disskuterat klart så åkte dörrarna inte upp på en gång heller, utan han tittade på mig ett tag och seeeen tryckte han på knappen för att öppna dörrarna.. hello there, I got a bit pissed of - where was the love on valentines day?
Idag skulle jag ta en buss från träningen till Vasaplan för att därifrån ta bussen hem till Holmsund. Jag visste att tiden skulle bli lite knapp för att hinna med Holmsundbussen, så var lite stressad på bussen.. Vet ni vad busschauffören gör? Han kör fel!!! Istället för att köra till vänster i en rondell kör han rakt fram - så skrattretande! - Han började med att säga "nej fan nu körde jag fel", sen körde han som en galning till en T-korsning och vände där. Det känndes inte så tryggt att sitta på den bussen med andra ord.
När vi väl kom till Vasaplan så ser jag hur Holmsundbussen kör iväg precis när vi kommer fram....... fick ta taxi hem! Kunde inte stå ute i den här kylan i 1½ timme och vänta till att nästa buss gick (ingen var öppet så att man kunde gå in och värma sig)
Jag fick i alla fall taxin väldigt fort sen och en übertrevlig chaufför så det slutade ändå lyckligt ;')

Feeling Good

Hallå :)
Idag har jag spenderat förmiddagen i skolan. Vi har gjort powerpoint och manus till redovisningen vi ska ha på torsdag. Det här arbetet tycker jag har gått otroligt bra, hoppas att det känns lika bra efter redovisningen också ;)
Ja igår.. Malin och jag var på bio, som jag berättade att vi skulle göra. Vi tittade på Burlesque.. And I just LOVE that movie!
Cher sjunger en låt där som jag älskar - jag älskar iof nästan alla men av de Cher sjunger gillar jag den här mest! :)


Munther

Otroligt duktig svensk och Perez Hiltons bloggverk.. kanske inte men Hilton har bloggat om denna gosse i alla fall and likes what he sees. Tänker ni också på Emil i Lönneberga när ni ser honom?

Happy Valentines Day


Denna dag startade med en tenta i forskningsprocessen....kuuul. Kanske inte men eftersom jag tycker att det känns som att det gick bra är jag ändå glad, då är det ett mindre bekymmer ur världen. Nu sitter jag i skolan med Malin och Sofie, sitter och flummer lite.. Trevligt!! Sen ska jag och Malin till stan, äta sushi, shoppa lite och titta på bio - I like!!!! :D
Hope your day will be a good one too! :)

Nya och billiga piercingar

Nu har jag och Malin (my roomie) precis beställt hem piercingar. En annan vän här från Holmsund hade tipsat om en hemsida... I LOVE IT! Jätte billigt och jätte mycket fint att välja mellan!! :D
Denna piercing till naveln, bland andra, beställde jag hem

Jag kan ju även berätta att de har 5% rabatt på beställningar på grund av alla hjärtans dag ;) 

It just hit me...

Jag kommer kanske aldrig bo med mina föräldrar igen. Jag kanske redan har flyttat ut för alltid, det är nu dags att ta hand om sig själv alltså. Hittils har det gått bra, men det kanske är för att man inte förstått att det alltid kommer vara så.. eller? Trivs jag att stå på egna ben?


Rock-a-Doodle

För några dagar sen kom jag på en film som var min favorit när jag var liten. Eftersom det var så länge sen jag såg den kom jag inte ihåg vad den hette och vad den handlade om. Det enda jag kom ihåg var att jag tyckte att tuppen var ascool! Jag hittade idag namnet...
You remember this? :D
 


Årets bästa film visas redan på biograferna


Starring: Christina Aguilera, Cher, Cam Gigandet och Eric Dane... Säger inte det allt? ;)

LYYYYCKA!!

Rapporten är äntligen inlämnad! Nu kan jag äntligen slappna av och inte känna en press på att arbetet ska bli så bra som möjligt - Nu är det inlämnat och alltså försent att ändra på ;)
Vi blev faktiskt klara rätt tidigt idag, så efter skolan följde Jenny med mig hem och vi tittade på ett avsnitt av Vampire Diaries (igen) och hade det allmänt mys. Nu funderar jag på att ta ett glas vin och relaxa framför tvn, kanske sätta på någon film?

Till imorgon har jag och Jenny planerat in att gå på bio. Vi ska se på den efterlängtade filmen Burlesque. Rätt illa att jag inte har haft tid till det förrän nu, men bättre sent än aldrig! Jag kan inte vänta till imorgon, det ska bli så kul! :D

No excitement..

Nu är jag nyligen hemkommen från skolan, vi har arbetat hela dagen idag igen. Imorgon kommer vi äntligen bli klara! :D
Nu ikväll ska jag igen bara ta det lugnt och titta på Vampire Diaries. Man har inte precis orken till att fortsätta vara effektiv efter en heldag av plugg, avbrutet endast för lunch.
Efter imorgon kanske jag har något lite roligare att berätta också då jag inte behöver sitta hela dagen framför en dator och böcker.. Men för tillfället skriver jag ganska tråkiga inlägg då inget spännande direkt händer förutom att man flippar ut helt i skolan mot slutet av dagen ;)

Peace out 4 now

Fått mycket bra gjort idag

As I told y'all så har vi pluggat idag. Ungefär hela dagen gick åt till det. Efteråt åkte jag och Malin in en snabbis till stan för att lämna en film hon hade hyrt, vi passade även på att äta sushi när vi ändå var där. Jag är glad att det är för oss både en av våra favoriträtter! ;)
Efter sushin åkte vi till UB för att låna en bok vi ska ha till plugget imorgon. Nu är vi i alla fall äntligen hemma och jag ska troligen titta på vampire diaries - en av de bästa serierna som finns!! :D

It really is time for relaxation now though, känner mig helt slut.

Flitiga klubben

PLUGGAR...


Because it's my birthday!

Idag blir jag 21! Det känns rätt konstigt, men denna ålder - har jag bestämt mig för - ska betyda nya och bättre tag gällande det mesta! Dels har jag bestämt mig för att uppdatera bloggen minst en gång per dag ;)