ut och ränn

Hej.
Nu är jag nyligen hemkommen från jobbet. Det var lite läskigt att köra när det regnade så kraftigt, fast jag klarade det galant ändå ;)
Det har annars inte hänt så mycket idag. Jag skulle dock kunna berätta att om ungefär en månad kommer jag att flytta hemifrån, jag kommer att flytta till Umeå för att plugga till arbetsterapeut. Jag tror att det kommer bli kul att få uppleva lite förändringar. Jag har skrivit på hyresrätts kontrakt och allt annat för skolstarten är fixat.

Efter att jag slutat jobba kommer jag nog att åka till Italien också, ladda upp batterierna innan allt drar igång. Det tycker jag i alla fall känns som en bra idé. Så kan Malin fixa med lite grejer när jag är iväg, eftersom jag har blivit tvungen att fixa grejer nu när hon är iväg ;)

@ work

Vila i frid


Sorg och lycka

Hejsan! Nu kommer jag med tråkiga nyheter, eller för mig är de tråkiga i alla fall.
Jag ska på begravning imorgon! Jag ser inte fram emot det, samtidigt som jag ändå gör det. Jag vet att det kommer att vara extremt sorgligt, men det känns ändå rätt att åka och ta farväl officiellt. Det är då vi ska släppa honom fri, släppa själen fri så att den kan få ro.