one quick update

Imorgon kommer jag hem igen! Sen har jag tva dagar (onsdag & torsdag) pa mig att packa alla mina saker, jag flyttar namligen pa fredag till Umea! :)

Imorgon åker jag

Imorgon klockan 07.30 går flyget från Skavsta flygplats. Då åker jag till Italien, jag kommer hem igen den 24e. Systemkameran är nerpackad, så håll tummarna för många bilder ;)

Ni får i alla fall ha det så bra så länge, I know I will ;)
<3

Förberedelser inför resa

Nu har jag Malin här med mig i huset jag snart har varit husvakt i i snart en vecka, det är skönt att inte vara ensam!
Jag sitter nu och fixar en låtlista som jag kan lyssna på när jag flyger till Italien. Ja, på tisdag åker jag till Italien, mitt schema till dess är ganska tight så tänkte att jag kunde fixa musiken nu
sen är det dags att sova! Arbetstiden imorgon är 8-20.30 så jag behöver nog lite sömn, jag är i alla fall iordninggjord så det är bara för mig att gå och lägga mig sen när jag är klar :)


Me, as a five year old

Titta vad jag hittade! En bild på mig när jag var 5år :D. Jag har vaga minnen från det tillfället, jag har för mig att vi var i Finland då, på en liten utflykt någon stans.. haha cute!

 




som jag tidigare nämnt; "time flies!"


Telefonsamtal

Jag pratade precis med Malin, hon satt i bilen påväg hem från flyget. Jag ska träffa henne imorgon efter jobbet.. Jag längtar så!

<3


Hon kommer hem <3

Ikväll/natt kommer Malin äntligen hem från Gran Canaria. Nu har hennes tre veckors vistelse där äntligen tagit slut. Sure hon har säkert haft det hur bra som helst, men jag vill ju att hon ska komma hem! Jag saknar henne!

We are soon united again <3

Time Flies

Tänk att det var över ett år sen jag tog studenten nu..

 

 


Kväll med Linda

Linda kom hem till "mig" idag, åh jag hade det så trevligt! Vi lyssnade på bra musik, satt i soffan, åt godis och pratade hur länge som helst, om allt möjligt. Ibland behöver man inte göra något mer. Jag tyckte att det var så underbart mysigt.

Det tar lite emot när jag tänker på att hon ska flytta till Kalmar och jag ska flytta till Umeå, hur ofta kan vi träffas då? Inte alls ofta antagligen :-(

snart på varsin sida av Sverige


En natt

Jag sov ända fram till 11 idag :D. Jag sov dock inte hela natten, kvart över 3 ringde min syster nämligen. Hon hade varit på en bröllopsfest och väntade på att skjutsen hem skulle komma, hon tyckte att det var lite läskigt att stå där i mörkret alldeles själv så hon ringde mig. Att hon ringde mig störde mig inte så mycket, just eftersom att jag vet att jag själv skulle uppskattat att ha någon att prata med i en sådan situation. Något som däremot gick mig på nerverna var hennes frågor; "Vad är det för nummer på passet som du ska ha", "när ska du hämta biljetterna" etc. det var sådana frågor som krävde lite tankeverksamhet för att svara på, och när jag blir väckt mitt i natten vill jag inte tänka! :P
Det var lite av ett sammanträffande, jag fick nämligen, medan jag pratade med min syster, ett sms från Linda. Hon frågade då när vi skulle träffas och lite så, idag. Så just eftersom jag hade blivit väckt av samtalet från systern, kunde jag svara på hennes sms på direkten.

Om man bortser från ett samtal och några sms vid tre-tiden inatt så fick jag en god natts sömn ;)

Middag med vänner

Ikväll har jag varit och träffat några av mina underbara vänner på middag.
Det blev väldigt spontant, de hörde av sig på eftermiddagen. Som tur är är jag husvakt nu så jag hade inte så långt in till stan och kunde därför träffas. Jag känner, att även att jag är trött efter allt arbete, vill jag ändå träffa mina vänner så mycket som möjligt. Snart bär det av till Umeå och då är möjligheterna till att träffas begränsade. Fram till dess har jag också ett fullsmockat schema, men just ikväll var ledig så det passade super ikväll.
Jag hade det jätte trevligt och mysigt, vi åt jätte god thaimat och pratade om allt och alla (precis som det ska vara).
Imorgon ska jag också träffa en vän, men jag ska försöka ta sovmorgon eftersom jag är helt slut efter dagens bravader (som vilsekörning i Stockholm C)

jag ber om ursäkt att jag inte har någon bild, men tycker ni inte att det är bättre med bara text än inget alls?