Pasta med inspiration från Sicilien


Denna rätt är väldigt enkel att göra men också väldigt god! Inspiration till denna rätt fick jag från resan jag var på 2008 till Sicilien.. ärtorna valde jag att lägga till bara för att jag älskar det ;) Mumma blir det!! :)

När jag lagar mat ur eget huvud använder jag inga mått, men ska försöka ge ett ungefärligt mått ändå

Recept 2 port.
Spaghetti - 125g
Tonfisk i vatten - 2 små burkar
Frysta ärtor - 1dl
Olja att ringla över (välj själv efter smak, jag använde rapsolja)
Aromat - 1-2tsk

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet, innan du häller ut vattnet från pastan: Häll ärtorna i det kokande vattnet, sen är det bara att hälla ut vattnet som vanligt. I med tonfisk, olja, aromat och blanda runt.
Klart för servering!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0